Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den generaliserade mannen

jag vill gärna att mitt inre hjärtas röst ska vara vacker
en ståtlig svan
ett föredöme.
ändock
så fort jag söker mig in i mitt hjärta
återstår ett svarthål
en kall fanfar
en aphane ständigt påväg mot krig
en person som levererar svar
utan att ha hört frågan
en person som kan ge sitt liv
till ett meningslöst tidsfördriv
en man




Fri vers av Jonjovan
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-19 00:57



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Underbart!!! Men är det mannen? eller är det människan...Jag känner igen mig i alla fall.
"en person som levererar svar
utan att ha hört frågan"
Det finns många sådana...
du har ett schysst flyt i dina texter OCH de innehåller något som tilltalar mig...
2006-05-03

  Night Soul Woman
*applåder*Dikten handlar inte om en man, den handlar om en medmänniska som är altruist och måste försöka hitta balansen :)
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan