Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturlandet Sweden

Doften den breder ut sig
instängd kall och rå
åsiktspoliserna säger:
var försiktiga, gå på tå
vi bestämmer i landet
vi talar om, om ni stör
för ni ska följa order
vi kontrollerar och för...
men som tur finns frihetsröster
som kämpar för demokrati
som står upp för fria ordet
jag måste, kan ej låta bli
kampen för frihet fortsätter
vi är många som tågar på
ingen ska stoppa vår styrka
för vi vägrar gå på tå!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-26 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag rekommenderar Jimmie Åkessons bok "Satis Polito". Där tar han upp en del avslöjande saker om PK-lobbyn.
2015-05-26

  Bibbi VIP
Lägger ut dessa sanningsord på internet.
2015-05-26

    ej medlem längre
"vi vägrar gå på tå"!
Just så!

Bra skaldat!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP