Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukta inte skuggan

Andas, andas
flickan med lockar av prismor
ryggen mot regnbågen
stirrar blint in i solen
som stannat

Venus ensam i sin födelse
stilla med sina spöken
Bommulsbaserade tankar
som smyger mot horisonten

Doft av deodorant och ditt hår
under gatlamporna på vägen bort
motorljuden som vibrerar
i lungorna, precis som du

Handsvett under täcket
där vi ler utan ögon
tills det gör ont i ansiktet
och du går upp, ut och iväg

Andas, andas
Venus, vänd dig om och gå
havet har ingenting att erbjuda
Du har inte oskulden kvar
men du är inte skyldig

Frukta inte skuggan
Du har färgerna med dig
vart du än går




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 326 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-26 20:52



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt