Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiker trampar dig sönder

Mitt älskade lilla Sverige
i mitt hjärta finns du kvar
politiker trampar dig sönder
jag tänker på hur det var...
under ytan sjuder frustrationen
folk är argare än ilskna bin!
de som styr och leder landet
bara fortsätter lögnens flin*
de lyssnar inte på folket
lägger munkavle på deras röst
"klampar på med sina stövlar"
dikterar ur sina bröst...
babblar på om en massa löften
tomma innehållslösa ord...
de om någon bär ansvaret
för det som händer på svensk jord!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-27 10:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk blir mer och mer medvetna om att vi inte kan ha både massinvandring och folkhem.
2015-05-27

  Bibbi VIP
Tack för dessa sanningsord som jag lägger ut på internet med Din tillåtelse!
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP