Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Nakna står de" vid regerings bord

Sanningen håller på att avslöja
svenska politikers lögnaktiga ord
för nu sipprar den ut i samhället
"nakna står de" vid regerings bord
de fortsätter spelets regler
vill att ytan ska vara snygg
men se det håller ej i längden
klappar också varandras rygg!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-27 13:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2015-05-28

  Larz Gustafsson VIP
De politiskt korrekta är rörande eniga i sin självgodhet.
2015-05-27

  Sommarina VIP
Sant sant
2015-05-27

  Fredrik Payedar
Så sant, så sant!
2015-05-27

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet !
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP