Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "The wind and a red sun", (Ted Faiers, 1961, träsnitt) (och svar på en utmaning).


Ekfras till vind och en röd sol

 

tiden ska upphöra
vinden som tar väg härigenom
stelna in, bli repor i linsen

solen en blind gammal kvinnas
ansikte över marken
en slät urtavla, alla
visare strödda till bålet
vi ska bära det dit, inte mer





Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-28 12:31



Bookmark and Share


  passeragå
Fantastisk.
2015-06-01

  Nanna X
tidlöst...
läste nyss Anyas gestaltning av samma bild, det finns både skillnader och likheter.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund