Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjuder i mitt blod!

Landsbygden dör ur
affärer läggs ner..
bönderna får det svårare
många orkar inte mer..
folkhemmet attackeras
det syns nu väldigt klart!
politiker bryr sig inte
är helt uppenbart!!!
polisen har det tuffare
massa vapen i vårt land!
vart är vi på väg?!?!
vi försvinner som timglassand
sjukvården är belastat
den klarar snart ej av
tyngden utav människor
sjunker i djupa hav..
pensionärer och gamla
bara sämre får!
de har kämpat byggt upp
sitt land i många år!
det sjuder i mitt blod
jag fortsätter skriva ut
sanningen om Sverige
när ska dårskapen ta slut?!?!





mare












Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-28 15:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det kommer den aldrig att göra.
2015-05-28

  Bibbi VIP
"när ska dårskapen ta slut?!?!" ...undrar jag också.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP