Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

purgatorium womans liberation 2006
 




när jag vänder mig om Cinderella


när jag vänder mig om
- han är där

när jag placerar fjärrkontrollen dold mellan bordsdukarna
hör jag hans suck i täckets landning över slutna läppar

fuktiga handflator och hans heta stånd för min skull

Om jag tittar på teater.
Om jag fyller en plånbok.
Om jag drömmer till ljudet av en glassmaskin.
Om jag rör på höften.
Om jag pekar på kokonger.

om du kommer och hälsar på

om jag öppnar en låda
om jag stänger en dörr
om jag dricker olja gnider med späck
om jag funderar över en knivsegg

-skadar mina party feet
servicen går på en jävla nit

när jag vänder mig om, Cinderella

om du ser till ditt bästa om du inte ringer på
refräng liksom om det blir vår sång då det blir höst nån gång

-eftersom skinnet inte var trasigt så
önskar dig en trevlig dag fast jag inte kan gå

om jag inte går nu kommer jag aldrig ut nåt mer

ursäkta men allt var inte ditt fel
dom var bara så många före dig, ok
du vet ju hur det är
jag har inte älskat något annat
än bölderna som bor i dig







Fri vers av Cattastropher
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher