Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggad lättja / Libido


Vi håller modet uppe. Det gör vi. Utsvultna boskap

stumma av tillbakahållen åtrå



så som dessa människor är kallade

att för oss andra beskriva offret av värdighet

när vi går ner oss i köttet och tappar det mentala perspektivet på livet



som överlevande vålnader

utkastade från den totala förintelsen

men i avsaknad av alla kriterier för att genomgå lobotomi

måste vi hålla modet uppe.




Fri vers (Prosapoesi) av Cattastropher
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-13 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher