Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distinktioner

 

kärleken som
avskuren tid, bortom en ångpunkt
bredvid flödet, vid sidan av skurarna -

eller kärleken som
spannet, en framåtriktad valvbåge,
bilden av rörelsens löfte?

kanske ingetdera, kanske
kärleken som oförenligheten,
som dess motkraft, ursinne och förvandling

eller bara
som en stigbygel, ett stålverk och ett ögonblick
möjligtvis fångad och förstorad
det växande ögat, ett ögonblicks slut
där den lever




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-30 00:04



Bookmark and Share


  Kikhorion
Några bilder, nyanser om vad kärlek kan vara. Smakfullt!
2015-05-30

  Nanna X
tänkvärda bilder. love is a many-splendored thing... men nog är spannet större än stigbygeln?
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund