Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonhaiku

lugn och helt vaken

begrundar nattens drömmar

skräms av budskapet




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-04-17 10:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Inte så roligt precis...att vakna trygg till sinnes...och sen minnas den otäcka drömmen....då får man skynda sig att slå bort tanken...
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP