Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetsfull

En tulltjänsteman från Danvikstull

söp i smyg för sin oros skull

och inte märkte man det

att han drack på jobbet

och att han alltså var hemlighetsfull!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-31 10:28



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Grym
2015-07-11

  aol
Verkligen dubbeltydligt tack för ett gott skratt vännen,
2015-05-31

  walborg
kul med ny betydelse av sista ordet!
2015-05-31

  Gunnel Eriksson VIP
Gillar dubbeltydigheten av
sista ordet.
2015-05-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mitt i prick!
Vilket trick!
Hos nå´n
det borde
ju sagt
nå´t klick..
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick