Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas till för andra


Tycker bäst om mig själv
när jag sprider ett lugn
omkring mig
och mitt ego sakta löses upp
likt morgondis
av solens strålar




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 11:57



Bookmark and Share


  Sunlight
Mycket vackert skildrat!
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST