Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelselös...

Vad är väl Mors-dag...

Att bli lite exra firad 

få den där lite extra uppskattningen

 

Det är inte

presenter & blommor

som är viktigt...

men 

ett telefonsamtal

som visar att man faktiskt

betyder något

det skulle göra

min Mors-dag.

 

Men jag får väl fortsätta drömma...

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 14:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där kan man väl visa vilken dag som helst på året.

2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot