Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnare...

Det sårar ska du veta, 

det gör stora hål i själen

som inte kan lagas med

plastic padding, 

det kan inte heller

slätas över med ett

förlåt.

 

Du kan kalla mig istort sett vad du vill....

men Inte

Lögnare.

 

Där går min gräns för vad jag tål.

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot