Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven igår natt, runt 01.30


Sömn känns onödigt när natten erbjuder dans


I nattens stilla timma
låter jag mitt medvetande
drunkna i musik för en stund

\"Vill du dansa med mig?\" skriker det i lurarna
Klart som fan att jag vill dansa!

I det stilla samförstånd som råder
mellan mig och nattens evighet
bjuder jag upp gubben i månen till dans

Vingligt trasslar jag in mig
i kvällens stjärnförströdda slöjor
Snavar till men återfår balansen

Månen ler förstående
Utan att några ord har yttrats
vet gubben att jag är berusad
Berusad av livet
och av dig

Men här skall inget rus sovas bort
Nattens dansgolv lockar ännu





Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 862 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 12:43



Bookmark and Share


  poesi pplot
Mmm, riktigt trevlig läsning. En gnutta nostalgi tittade fram ur mina lummiga tankar. Det tackar vi för.
2007-03-14

  Micael Axelsson
*skrattar hjärtligt*
Underbart. Så livfullt, så spirituellt.
Härlig rytm, man dansar i själen.
2006-10-15

  josefina
mmmmm.... vill inte säga något annat än mmmmmm.... Du har "det"!!!! (talang)
2006-08-04

  Tofan
helt underbart att du kan fånga en känsla på det där viset.
2006-04-24

  Arte
play on , play on :)
2006-04-20

  sorgsen
Och berusad gör du mig stjärnan

*suckar och vill vara förälskad igen*

Du är ju som en saga med lyckligt slut. Valsa vidare vännen
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt