Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvrig tystnad

-

Vet en silvrig tystnad

i sitt eget

mörker

 

inte nere i jorden

en annan

(den i mossan och bland
lingonris)

 

Här sover alla drömmar
och inga drömmar

sover ängeln med
det mjuka håret

och sköra vingarna

 

Här slingrar sig rötterna
runt alla minnen

ger dem nattligt skydd


äntligt


 

 

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-02 12:46



Bookmark and Share


    Lars J
Mycket vacker dikt som framkallar fina bilder i mig, rimnörden i mig önskade den på rim och då hade den varit ett mästerverk i mina ögon. bra diktat!
2015-06-19

  Solitaire VIP
Tar denna spröda, vackra lilla text försiktigt i min grova näve.
Andas mjukt på den, och njuter av silverglansens spegling i mina gamla trollögon.
En rikedom för själ och hjärta!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter