Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän med vindarna



Vinden blåser genom varje beslut
Som att de måste luftas
Omprövas
Som för att se vilka beslut som står fast förankrade

De beslut som inte kan rivas upp får stå kvar
tills nya vindar blåser och och genomfar

De beslut som är vän med framtiden är de som
står mig närmast

Skillnader mellan trygghet och otrygghet
avgörandebesluten, de stora omvälvande
känns lugnast då

Jag är vän med vindarna




Fri vers av sunnanvind
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-03 16:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
DIN UNDERBARA TEXT GER LUFT UNDER VINGARNA SÅ ORDEN OCH LÄNGTAN KAN FLYGA! TACK!
2015-06-07

    JJ VIP
En god vänskap! Tankar i en klar riktning mjukt packeterade! Mvh. JJ.
2015-06-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind