Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frid över ditt minne du var en hjälte för vårt land

Du kommer aldrig att bli glömd
du var en hjälte för vårt land
helt oprovocerat blev du dödad
i din så viktiga tjänst för landet
alltför ung fick du lämna jorden
tankarna går till andra poliser
hur utsatta de är i det nya samhället
du fick erfara detta i ditt egna liv
nu råder tomhetens känslor
din uniform & alla tillhörigheter
finns kvar & tystnaden är total
det gör ont i hjärtat sorgen ligger
tung i landet & så många gråter
du kommer aldrig att bli glömd
du var en hjälte för vårt land
kommer alltid att vara*
en ros får du utav mig
vila i frid du unga polisman
himlens änglar har hämtat dig
tack för din service









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-02 16:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på detta.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP