Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är Sveriges dag!

Nu ska jag hissa flaggan
den vackra gul och blå
nationaldagen ska firas
mitt Sverige kämpa på!
du ska vinna över striden
över lögnerna som styr
stå rak och modig stråla
lys upp som väldig fyr!
ditt kors så ståtligt vacker
symbolen för mitt land!
den sitter hårt fastgjuten
som soluppgångens rand!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-06 12:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ronny Berk.
2015-06-06

  Ronny Berk
rätt så -hissa flaggan, gul och blå !
2015-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Bort med multikultigeggan från nationaldagsfirandet!

2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP