Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistik

Andas rök, röker ut,
det där som
aldrig tar slut.
Under barken, som klåda,
Jag töms,
jag blöder kåda.
Föder tankar som svälter,
ser pelare
som välter.
Luktar gas och elektricitet
slår på,
slår av
medvetenhet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-07 12:06



Bookmark and Share


  Röda Sam
shit, så jävla bra!!!
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema