Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång till ljuset & kärleken

Jag ärar och
prisar dig
du leder och
fyller mig
med glädje
och med fröjd
min själ tonar
så förnöjd
mitt hjärta
sjunger av liv
din kärlek
styr mina kliv
lyser på
vägen jag går
du bara du
helt förstår
allt det jag
inom mig bär
din värme
finns alltid när









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-22 21:55



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vackert! Ljus och kärlek!
2021-11-23

  Monika A Mirsch VIP
Underbart!
2021-11-23

  Bibbi VIP
Amen!
2021-11-23

  Sparvögat VIP
Så vackra ord…
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP