Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annans tårar

Hon vill sätta punkt för att sedan börja på nästa kapitel
Nästa kapitel som ska handla om kraft
Nästa kapitel som ska skrivas med stolthet
Hon ska sluta döva känslorna med destruktivitet
Hon ska skapa och stöpa sin egen väg
Hon ska sluta vara feg
Våga sparka upp dörrarna för att komma vidare
Kapa repet som håller henne tillbaka
Skaka av skulderna som inte tillhör henne
Torka bort tårarna som aldrig varit hennes
Hon ska måla hennes drömmar till verklighet
Verkligheten som startar ikväll




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 274 gånger
Publicerad 2015-06-07 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper