Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anfall

Som att räkna
fel
på trappsteg
och falla
falla
falla
bakom ögonen
och världen
slutar vara som
den är
och jag slutar vara
den jag är
bara ett ögonblick
tom blick
ögon blinkar
snabbt
upp
in
och huvudet kastas
bak
bak
bak
och jag
tappar
den skenbara
kontroll
som vrider klockan
framåt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema