Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati jag står upp för dig

Demokrati jag står upp för dig
du är så attackerad i lilla lagom land
motståndsvinden bara ökar i styrka
och vill få dig på fall...
du irriterar diktaturens folk
du är ett hot mot deras regler
när du är närvarande sjuder deras blod
de klarar inte av din styrka
du älskar klä av dem deras lögn
du älskar allas lika värde
står upp för olikheternas tankegång
demokrati jag står upp för dig!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-11 10:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som talar högst om tolerans och mångfald är de mest intoleranta.
Man tolererar mångkulturen, men om någon från ens eget folk inte samtycker tar man till storsläggan.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP