Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig?

 

Drömmar
blir man sällan mätt på

det går åt minst
en burk eller två ...




©Peter Stjerngrim





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-17 20:41



Bookmark and Share


  Helene Månsson
glass....det är dröm för mig.../Helene
2006-04-30

  Cris
Kakor..tänker jag på då..
eller söta drömmar... förstås..
dem vill man ha
2006-04-27

  Marlene Anna Linnéa
ja tack! jag är hungrig.. krävs nog fler än två burkar för att stilla min hunger.... per natt.
det var en söt och kort en detta :) behövs inte mer
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP