Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska knacka på himmelens port

En dag ska jag knacka
på himmelens port
träda in i strålande ljus
träffa mormor farfar
många andra från förr
vilket jubel i himmelska hus!

Vi ska sjunga och fröjdas
vi ska lova hans namn
vår frälsare herre vår gud
som hjälpte oss på jorden
som fyllde oss med hopp
ära prisa i lovsångs ljud!

En dag ska jag lyssna
till harpor och sång
till änglarnas frihets kör
en dag är jag hemma
blir fullständigt fri
mitt inre redan hör!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-15 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP