Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.06.2015 Måndag. Där även Måndagsexemplar är till glädje.


Ordets blåslampor

Dessa klara blåslampor - som stjärnbaneret fruktar - finns bara i den sista stundens andetag. Kom alla vänner och låt oss barrikadera fåfängans kolonilotter, för att föreviga vår väg i livet.

Tillsammans.

Sanningens glödande iver att rannsaka dödens existens, vill visa på barmhärtighetens ord. Det eviga. Det glädjande. Ja, till och med det helande. Gråt mig ut ur det diskriminerande landet, till de rogivande uppenbarelsernas kärlekshälsningar. Ja, stå upp och lyft dina händer till allas glädje.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-15 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillsammans med kärlek och glädje kan vi besegra blåslampor och riva barrikaderna. Tillsammans är vi starka.
Du skriver så det känns och gör en smula ont.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP