Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hunden och jag


det är imorgon
jag får skylla mig själv

eftersom jag inte firar jul
får jag fira midsommar ensam

nästan

vi ska dansa
hunden och jag
även om det regnar
ska vi dela på sillen och färskpotatisen
sen ska vi jaga katter
plocka sju sorters blomster
och drömma om fred på jorden

även med katter




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-18 21:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det sägs att hunden är människans bästa vän, men frågan är om människan är djurens bästa vän. En del människor nyttjar djur sexuellt, eller plågar dem på andra sätt, skjuter djur eller gullar med dem för en tid och släpper sedan ut dem för att gå en hyggligt säker då till mötes.
2015-08-02

    ej medlem längre
Alla firar midsommar på sitt sätt! Bara man har det fint och kul!
2015-06-19

  KYREUS of Sweden
"Änn gör så gött
änn kann",
säjer di i
Värmlann
2015-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så ska en slipsten dras, som man säger...tycker om din beslutsamma text...
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP