Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvara andra kommer jag alltid att göra

Försvara andra kommer
jag alltid att göra!
de som är orättvist behandlade
de som är mobbade
de svaga som inte orkar agera
mot systemets orättvisor
och de är många nu!
jag kan inte blunda
och stoppa huvudet i sand
en eldsjäl vill jag vara
ingen ska stoppa eller tysta min röst
och den dundrar högt
då jag hör all lögn som ljuder
ur politikers förgiftade mun
då blir jag rosenrasande!!!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-21 14:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jag bekänner härmed mina medvetna synder och att detta är 1:a versen i min egna njutningsfulla confession. .vilken ingår i livets instinktsfullt naturliga livstråd
2015-06-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-06-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låt oss starta en "KÖR" som sjunger ut högt och sant,utan en enda falsk ton.
2015-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Då SKA man bli rosenrasande.
Det finns ett berättigat raseri.
Det heter om Gud att han DAGLIGEN vredgas.
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP