Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isande kyla...

Jag kom

för att krama

mitt barn,

mitt barn

som jag saknat

massor.

När jag kom in

genom dörren

så öppnades frysen

&

hela rummet blev med ens

stelt & iskallt.

Men mitt i

denna iskalla atmosfär

fanns en

brinnande eld,

Mitt barn. 

 

Jag tog mitt barn 

i min famn

som för att

värma henne från kylan.

 

Som tur är

verkade hon inte

känna av 

kölden.

 

- Linda Elvin

 

 




Fri vers av hjortfot
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot