Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alligatorkäftar

Jag kände hur själen slets sönder,

som en kropp i en alligatorkäft.

 

känslan av att slitas itu

av några man har gillat så mycket,

får mig känna att

alligatorkäftarna är en befrielse.

 

Paniken bubblade upp inuti min hjärna,

lika tydligt som bubblorna i

en dödsrullning med en alligator.

 

Med en sista ansträngning mot överlevnad

hävde jag mig mot ytan där min räddning fanns.

 

Nu vet jag att jag ska undvika

Alligatorkäftar

 

- Linda Elvin

 




Fri vers av hjortfot
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot