Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig aldrig

Jag ger mig aldrig
i kampen för mitt land
jag ger mig aldrig
svenska flaggan ska synas
jag ger mig aldrig
nationalsången ska klinga högt
jag ger mig aldrig
jag är svenska och född här
mina rötter är djupa
ingen ska rycka upp dem med rot
jag ger mig aldrig
viker inte för motstånd
jag ger mig aldrig
sommarpsalmer visor
ska sjungas utan hinder
jag ger mig aldrig
jag fortsätter höja rösten
i ilska till ledande politiker
jag ger mig aldrig
kom igen motståndare!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-23 10:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt!
Men det primära är ändå evangelium.
2015-06-23

  Bibbi VIP
Lägger ut på internet.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP