Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piprankor i regn

 

Betraktar ett piprankeblad i regn

grönt ådrigt

ett piprankehjärta

 

(ser att tvättlinan bär droppar av glas)

 

Längs nocken de andra

piprankehjärtan alla

 

alla vårvindarfödda

nu i gråregnet darrande

 

Vet ingenting om människotankar

ett piprankehjärta

bara om regn

 

om regn och larmet från bräddfyllda ån




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter