Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om konsten att utvecklas tillsammans i ett förhållande.


Färgen grå

Tack för att du fått mig att öppna upp och börja prata,
Erkänner, haft svårt för det då min bakgrund är gata.

Du lärde mig konsten att lyssna och förstå,
vända & vrida på ideer, stora som små.

Mina ögon såg endast svart eller vitt,
du fick mig att se den underbara och ambivalenta färgen grå.

Genom dessa rader vill jag till dig kommunicera,
att jag ska göra allt för att dina glada dagar ska bli flera.

Romans eller distans? Återstår att se!
Men likt en derwish, för din kärlek, är jag villig att gå i trans.

Så snälla vrid och vänd på mig till du ser en grå nyans,
Vem vet, kanske med tiden kommer du att förstå att jag ännu förtjänar en chans.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Goran Tekoshar
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-25 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar