Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter Arin

Hon får ett leende som syns bakom nappen när hon ser mig
Hoppar ur mammas famn för att springa mot mig

Slänger sig upp i min famn och kramar om hårt
Trycker hennes panna mot min hals

Vilken känsla
Mitt hjärta smälter

Mina ögon blir rinniga
Jag LER

Tacksamhet sköljer över mig
Jag är välsignad




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-16 13:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert!
2018-08-19

  Stay Golden
Family, what a blessing <3
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar