Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Penna

Min penna är vassare än ditt svärd,
häng nu med på denna färd.

Genom tid och rum, lova mig att inte bli stum.
Du tänker säkert vad är detta för flum?

Min penna har sitt eget liv,
som ger mig driv att ta med dig på en resa med stora och små kliv.
Känner du hur min penna skär dig som en kniv?

Känner du hur min penna skjuter hål i din kropp?
Känner du hur i ditt hjärta pennan sätter en propp?
Du tänker säkert att det räcker, snälla stopp!

Stopp i lagens namn!
Stopp i Guds namn!
Stopp i fysikens namn!

Men pennan skriver på, tills ditt hjärta är i hamn.
Pennan skriver på, tills du åter är i din älskares famn.

Pennan skriver i en oändlighet,
vänder och vrider på din verklighet.

Många rader små, blir en diktsamling,
Som du kan läsa tills du är en gamling.


Även om läsarna är få, skriver pennan på,
rader som ibland är snälla men oftast RÅ!








Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-25 21:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättebra formulerat
din penna glöder på
dina ord ska bara stå
härligt och denna vill
jag absolut spara!
2018-08-19

  Goran Tekoshar
De är gjorda av moder jord på magma :)
2018-06-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Allt hänger på vilket material de skrivna orden är gjorda av?
2018-06-26

  Stay Golden
Keep on keepin' on and it's gon blowup like the 4th of july ;)
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar