Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om konversation

Tala till mig du, du som drömmer om den dag
då vi kan byta plats och du kan bli mitt jag,
viska till mig alla bilder som blott du kan se,
berör mig till de platser dit blott du kan dig bege.

Önska dig min inre själ och älska mina fel,
lär mig hur det känns att vara fullkomlig och hel,
ta mig bortom minnena av allting som har hänt,
led mig till den framtid som vårt öde har bestämt.

Ingenting kan längre hindra ögonen att se
gudavärldens tydlighet och kraften i att be,
be om lov och be om hjälp och be dig för mitt liv,
transformera om min bild utav mitt negativ.




Fri vers av Svart svan
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-25 22:13



Bookmark and Share


  WyS VIP
Innerlig beskrivning om kontakt! Berör!
2018-12-05

    Vad säger ett namn
Berörande dikt! Du sjunger verkligen fram önskan om att bli älskad som den operfekta människa vi alla faktiskt är..
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan