Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

-

Jag lever här
men inte nu
levde nyss
och förmodligen
i morgon

Snart där
men inte då
ett glas rosé
i fårad hand
bländad




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-26 12:31



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar första stycket!
Kul skrivet. :)
2015-06-26

    ej medlem längre
Gillar denna mycket
härlig känsla ...
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter