Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket porlar ur min penna

Pennan ropar skriv
ta mig i din hand
skapa ut dina budskap
lyssnar och formar mina ord
det väller ur min själ
ur mitt hjärtas gömda rum
längtan driver på
flödet är intensivt kraftfullt
som en fördämning
som öppnar upp sina portar
det väller fram i ljus
själen flyger högt och njuter
vilken härlig befrielse
jag brinner av lust
glöden är påtaglig varm
bläcket porlar ur min penna
som en vårbäcks musik
min själ sjunger av lättnad
ivrig att skapa på så länge det varar





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-28 13:00



Bookmark and Share


  limerick
...och Du skriver bra!
2015-06-29

  Trädskugga
Rakt och med hög igenkänningsfaktor. Bra!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP