Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konversation på Eden


Adam och Eva har en konversation på Tellus aka Eden

Eva, vad ska det bli av oss?

Har Gud givit all denna kärlek till evolutionen för att vi ska klyva en atom?

Vi har samexisterat i en sekund med vår moder, kommer vårt öde vara vatten som en hund skakar av sig?

Eller kommer evolutionen, rörelse och dans ta oss närmare?

Närmare vad?

Naturen.




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-27 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eden är den platsen som finns i ditt innersta som speglar sig mot allt som finns. För ingen vet att det även finns en sann väg att gå och det är den vägen som vi människor vill se som vår egen väg i livets lustspel
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar