Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofiska kvällstankar

Kvällens färger är grå tonade
några måsar håller kvällskonsert
genom staden passerar ett fåtal bilar
annars mycket stilla och tyst
sitter med min kaffekopp och filosoferar
över livet och över tiden hur fort den passerar
nu går vi återigen mot mörkare dagar
tänkte att jag och pappa skulle ta oss en tur
ut till skogen och vandra upp till en vacker höjd
ta till vara på ljusets vackra tid och njuta dess skönhet
sen blir det nog en tur till havet och klipporna
morgondagen väntar på mig..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-29 23:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-02

  Maria T
klokt att ta till vara på ljuet och allt det sköna
2015-07-02

  Bibbi VIP
Ro och harmoni i orden.
2015-06-30

  Ronny Berk
tänkvärda tankar, ja !
2015-06-30

  Thomas Widemark
Målande betraktelser och tänkvärda tankar. Jättefint skrivet!
2015-06-30

    ej medlem längre
Vackra tankar och en fin dikt.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP