Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaken av dig är bäst när du lämnat mig




du har aldrig
varit så vacker som
då jag inte kan
röra dig
och smaken av dig
är bäst
när du lämnat mig
till mörkret
dina fingertoppar
som dras längs min kind
har aldrig
varit så behövda
som när du lämnat mig
för någon annan






Fri vers av Stefan Ek
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek