Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

Har ni också ställt frågan,

Vad är kärlek?

Finns det en ekvation som har svaret på vad känslan är?
Eller kommer känslan från en annan dimension som homo sapiens inte kan innefatta i vår glob än?

Oavsett,

Den som känt kärlek vet att den känslan är så mycket mer än ett verb.
Den är överlägsen samtliga universala känslor!

Kär och galen?
Det stämmer!

Starkare än stolthet.
Starkare än lust.

Hen som förlorat kärlek vet att den sannerligen är starkare än självaste livs lusten.




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-01 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna ord!

'Den som känt kärlek vet att den känslan är så mycket mer än ett verb.
Den är överlägsen samtliga universala känslor!'
2015-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista två raderna!
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar