Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pubertal plockning, tillika lucka 3, dokumenterad av äldre dottern Rebecca Bäverbär


Familjen Bäverbär blir borttappad (Juli-Kalendern 3)

 



Plockar runda, rosa bär
Vill du få en kopp, bli kär??

#jävlagulligtyää#

Stoppar dem i behån in
Krusbärspaj är bara min!!

#patetisktvärrewow#

Lockar killen mitt i snår
Största hallon hitta går

#hettsomsommareller#

Päron rädda söker där
Borta efter dottern här

#klurigarerimfårmanleta#

Fulla hinkar ramlar kull
Rakt i mossan, hånglar hull

#hahalyckadesundvikaXXXXX#

Kissar myggor också säg?!
Bloddropp måste spänna sig?!

#besynnerligastereflektionenever#

Taggar sticker mig i häck
Varken näckros, fästing, hasch

#nejjagdrogaraldrigmenettparnypinyponenkanknappastskada#

Tappat rar familj i bäck
Tror de jag for väck till Mars

#manmåstevälfåhapojkvän#

Farmor dyker upp ur träsk
Ger oss handduk, torrlagd läsk

#alltdetgamlakännsplötsligtsupergott#

Nittonhundraåttitre
mix med skog modern på sne

#seringastaketmellanmyrmark#

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-03 18:45



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jovisst donna, plötsligt fann jag mig (eller hon sig) ute och cykla en helt galen bit tidsmässigt... säkert även för att mina erfarenheter av sånt erotiskt innehåll härrör sig från betydligt senare tider?! :-) Brukar dock fortfarande aldrig begagna varken hasch eller hashtags.
2015-07-06

    prima donna
Underbart! Med humor och glimten i ögat och underbart med hashtags... men de uppfanns nog senare än 1983
2015-07-05

  Stefan Albrektsson
Klockrent i tonen och hashtaggarna, och samtidigt frejdigt rimmande mitt i den erotiserade bärplockarskogen.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP