Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration profeten Malaki 4. Bild Google


Då ska ni komma ut och hoppa likt kalvar...


Herrens domedag

Se, dagen kommer,

den brinner som en ugn.

Då skall alla högmodiga och alla som handlar ogudaktigt vara som halm. Dagen som kommer
skall bränna upp dem, säger Herren Sebaot, den skall lämna kvar varken rot eller kvist.

Men för er som fruktar mitt namn skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skall ni komma ut
och hoppa likt kalvar
som släpps ur sitt bås.

Detta är inget populärt budskap i Sverige av idag

men i en snar framtid ska det visa sig att det är sant

det profeten här förmedlade för så länge sedan...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-03 19:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Sanningen kommer att visa sig. Bra skaldat!
2015-07-15

  louisegirl
Sanningen kommer snar...t
Fint skrivet!
2015-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Sanningen kommer att visa sig...
2015-07-04

    ej medlem längre
Dom är aldrig populärt men måste finnas...
2015-07-04

  aol
Min tro är att våra själar är klädda med våra kroppar vi äger dom men dom är inte vi när vi lämnar dom går vi upp till Gud i en kärlek utan gräns,
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP