Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i sommartid.


Grundligt

En sommargäst i sköna Grundsund
seglade ideligen på grund
just i det sund
som är fullt utav grund
alltså Gundsunds helt grundfyllda sund.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 603 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-04 11:30



Bookmark and Share


  Fredrik Wågberg
Rolig att läsa upp och känna på! Fint skrivet!
2015-07-09

  erkki
Grundsundligt grumligt. Under kölen dessutom föga rumligt. Så omtumligt!
2015-07-05

  walborg
Roligt!
2015-07-04

  Gunnel Eriksson VIP
Roligt men man får tänka efter.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick