Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på naturmorgon. Där beskrevs en spigg elektriskt blå och hallonröd. Det tyckte jag var så bra att jag var tvungen att skriva några rader. Om de är vetenskapligt korrekta vet jag inte.


blå och röd

-

när dagen släckt

ser vi honom

klädd i friardräkt

förvandlad

elektriskt blå och hallonröd

en liten spigg

fylld av kärleksglöd

den han finner

sköljd av bubblors kyssar

gång på gång

försvinner sedan

bleknad

bland säv och havsvikstång

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Madeleine Richter
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-05 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter