Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryter


Det är kav lugnt i

sommarkvällen men ändå

ryter stormarna


Jag ser på himlen och där

skiftar ljuset också snabbt

 

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-05 19:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefint.
2015-07-08

  anits VIP
Så fint och målande skaldat!
2015-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Lugnet före stormen...snyggt...
2015-07-06

    Dan Myrbeck
Fint skildrat
2015-07-06

  Chawa VIP
Vad döljer sig i lugnet... ett varsel av oro talar i skuggorna... Fint tänkt tanka!
2015-07-06

  ULJO
Fin målar du naturens fenomen
2015-07-06

  Bo Himmelsbåge
Jaa... även om det på ytan...
kan vara kav lugnt
kan det på djupet
vara stormigt o tungt...

Detta gäller även himlens päll
där kontrasten är stor
mellan morgon o kväll...!

En fin Tanka
att ha i tankarna!
2015-07-06

    Birgersdotter VIP
Fina skiftningar.
2015-07-06

    ej medlem längre
Fint diktat!
Sorglig känsla...
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP