Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Man vet inte vad som väntar alltid
Men man kan bara slappna av och invänta all det underbara som livet erbjuder en.

En period är man i plus en i minus
En period vill man festa
träffa en massa nya människor
En period så vill man vara ensam med sina tankar och sina drömmar.

Stillhet
Meditation
Böcker
Tankar....

Mina fina barn
Min man
Min familj

En enkel måltid
En enkel utflykt i naturen
Det finns inget bättre.

Skratt och bus
Lekar och filt.
Trötta av lyckan
In i säng och drömma en vacker dröm ...






Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-07 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2015-07-08

  Lars Hedlin
Mycket fint framfört i livets känsla så nära :) kram
2015-07-08

  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet, ja !
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino